30/12/10

Η Επαναστατική Δικαιοσύνη έλαμψε δια της παρουσίας της στο κατοχικό διοικητικό πρωτοδικείο

Τα πλήγματα εναντίον των κατακτητών πρέπει να γίνουν καθημερινά. Ο λαός κινδυνεύει με λιμοκτονία. Μικρά παιδιά εγκαταλείπονται από τους γονείς του. Το ψευδοκράτος των τρομοκρατών λεηλατεί τους πάντες. Δεν πρέπει να υπάρξει έλεος εναντίον των υπηρεσιών του, ούτε εναντίον όσων συμμετέχουν στις δυνάμεις κατοχής και καταστολής.
Η έκρηξη κατά του κατοχικού διοικητικού πρωτοδικείου άργησε πολύ. Οι επιθέσεις κατά του εχθρού πρέπει να είναι καθημερινές. Οι πολίτες έχουν συνειδητοποιήσει πιά ότι το κατοχικό καθεστώς θα γκρεμιστεί με κάθε τρόπο.
Η ενέργεια στην οδό Λ. Ριανκούρ απέδειξε ότι η κατοχική συμμορία δεν διαθέτει ούτε τα ψυχικά αποθέματα, ούτε το προσωπικό, ούτε τα υλικά μέσα για να διαφυλάξει τις κατοχικές εγκαταστάσεις της.

Φήμες μιλούν για νέες βομβιστικές επιθέσεις στις κατοχικές εφορίες Α και Β στην Καλλιθέα.
Δεν πρέπει να επιτρέψουμε την συλλογή φορολογικών στοιχείων από τα μισελληνικά ανθρωποειδή. Ο Λαός δεν θα υποκύψει στους εκβιασμούς και στο πλιάτσικο της συμμορίας Παπανδρέου.
Οι Έλληνες εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους για όσα καθάρματα έσπευσαν να καταδικάσουν την απελευθερωτική ενέργεια.
Στο κτήριο της Λ. Ριανκούρ φυλάσσονται χιλιάδες δικογραφίες υποδούλων πολιτών για φορολογικές και οικονομικές υποθέσεις. Πρέπει άμεσα, τώρα, σήμερα, να οργανωθεί η καταστροφή των αρχείων και των φακέλων.
Ομάδες πολιτών μπορούν εύκολα να εισβάλλουν και να καταστρέψουν όλους τους φακέλους. Το ίδιο πρέπει να γίνει στα ηλεκτρονικά και έντυπα αρχεία των κατοχικών εφοριών. Πρέπει να καταστραφούν όλα τα αρχεία ώστε οι καταδότες και οι δωσίλογοι να μην έχουν τρόπο να γνωρίζουν την περιουσία των πολιτών, ούτε να μπορούν να κατάσχουν υλικά αγαθά από τους πολίτες.
Χαιρετίζουμε κάθε λαϊκή ενέργεια που έχει στόχο την κατοχική συμμορία. Καθαγιάζουμε κάθε πράξη τιμωρίας της κρατικής τρομοκρατίας.
Η κρατική τρομοκρατία της συμμορίας Παπανδρέου δεν πτοεί τον Ελληνικό Λαό.
Η Επαναστατική Δικαιοσύνη αποτελεί προπύργιο των δημοκρατικών θεσμών και είναι εγγυητής της ελευθερίας και της εφαρμογής του Νόμου στη χώρα μας.
Σήμερα οι ελληνόφωνοι γκαουλάιτερς έλαβαν μία γεύση από την Επαναστατική Αριστοκρατία. Σε άλλο επεισόδιο στην Μαγνησία υπάλληλοι εταιρείας ξυλοκόπησαν και έδιωξαν βιαίως υπαλλήλους του κατοχικού καθεστώτος που πήγαν να κλείσουν την εταιρεία που εργάζονται. Καθημερινώς βιώνουμε επεισόδια όπου αρνητές της μισθωτής σκλαβιάς απαλλοτριώνουν τράπεζες αρνούμενοι να υποκύψουν στο απάνθρωπο κατοχικό καθεστώς.
Η ένοπλη εξέγερση πολλαπλασιάζεται και αναβαθμίζεται ποιοτικώς. Οι επαναστάτες πρέπει να οργανώσουν την πολιτική τους πτέρυγα που θα νομιμοποιεί τις ενέργειες της Επαναστατικής Δικαιοσύνης και θα επιρρίπτει τις ευθύνες για πιθανά θύματα στην κατοχική συμμορία.
Αυτή την στιγμή υπάρχει αδήριτη ανάγκη προπαγανδιστών που θα προσεγγίσουν τον Λαό και θα του εξηγούν ότι οι χαλκευμένες ανακοινώσεις από δήθεν συνδικαλιστικά σωματεία εργαζομένων, είναι πράξεις εσχάτης προδοσίας εις βάρος του Ιερού ΕθνικοΑπελευθερωτικού Αγώνος.
Οι συνδικαλιστές που δεν βοηθούν τον επαναστατικό αγώνα του Λαού, διαπράττουν εγκληματικές ενέργειες που στρέφονται κατά των εργαζομένων και των διεκδικήσεών τους.
Καταδικάζουμε με αποτροπιασμό τις ανακοινώσεις δήθεν συνδικαλιστών που καταφέρονται κατά του Ιερού Αγώνος για την Ελευθερία. Ο Λαός δεν θα περιοριστεί σε λεκτικές καταδίκες των εξωνημένων συνδικαλιστών. Θα τους συντρίψει.
Η ένοπλη εξέγερση βρίσκεται σε άνοδο σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδος και ουδείς μπορεί να την αναχαιτίσει.
Ο Λαός θα τιμωρεί αμείλικτα κάθε τρομοκρατική ενέργεια της κατοχικής συμμορίας Παπανδρέου.
Πρέπει να παραλύσουμε όλες τις κατοχικές υπηρεσίες. Να μην μπορούν να συλλέξουν φόρους, να μην μπορούν να συλλέγουν προσωπικά δεδομένα, να μην έχουν φακέλους πολιτών. Να απελευθερώσουμε όλους τους πολιτικούς κρατουμένους, να εξοπλίσουμε τον Λαό απαλλοτριώνοντας χρήματα και όπλα από την κατοχική συμμορία.
Ο Λαός έχει καταφέρει οι κατακτητές να μην μπορούν να κυκλοφορήσουν ελεύθεροι στους δρόμους. Τώρα κάνει ένα ποιοτικό άλμα παραπέρα. Τους τιμωρεί επί τόπου, στον δρόμο. Με όποιο αντικείμενο έχει διαθέσιμο εκείνη την στιγμή. Μικρές ομάδες πολιτών καταστρέφουν τα γραφεία, τα ακίνητα, τα αυτοκίνητα της κατοχικής συμμορίας.
Η Επανάσταση επαναφέρει το χαμόγελο και την αισιοδοξία στα πρόσωπα των Ελλήνων. Τους ανακουφίζει να ακούν από την τηλεόραση ότι επλήγη άλλος ένας στόχος του κατοχικού καθεστώτος.
Η ένοπλη εξέγερση δεν θα αργήσει να πάρει μαζική μορφή. Για αυτό τον σκοπό πρέπει να εργαστούμε όλοι με ζήλο. Οι συνθήκες για ανάκτηση της Ελευθερίας είναι καλύτερες παρά ποτέ.
Η κατοχική συμμορία παραπαίει. Ο Ιερός ΕθνικοΑπελευθερωτικός Αγών ατσαλώνει την θέληση του Λαού. Τον παρακινεί να πάρει τα όπλα και να συντρίψει τους κατακτητές.
Η σημερινή ενέργεια απ’ όπου και αν προέρχεται θα δώσει έναυσμα για νέες επιθέσεις εναντίον όσων καθαρμάτων γενοκτονούν τον Ελληνικό Λαό.
Όσοι υπάλληλοι του κράτους θέλουν να διαφοροποιηθούν από τους κατακτητές, ας το αποδείξουν εμπράκτως καταστρέφοντας φακέλους διωκομένων πολιτών. Ή να παραιτηθούν. Ή να συμμαχήσουν με τον επαναστατημένο Λαό στην ένοπλη εξέγερση. Αλλιώς την ευθύνη για πιθανά θύματα την φέρουν οι ίδιοι.
Καταδικάζουμε κάθε πολιτική συνδιαλλαγή με το κατοχικό καθεστώς. Καταδικάζουμε κάθε συναίνεση με τους πασοκικούς γκαουλάϊτερς. Καταδικάζουμε την άρνηση της Επαναστατικής Δικαιοσύνης. Καταδικάζουμε οιαδήποτε άρνηση εφαρμογής των Επαναστατικών Νόμων. Καταδικάζουμε την υποκρισία των εξωνημένων συνδικαλιστών, η οποία θεωρεί ότι η κατοχική συμμορία έχει το δικαίωμα να δικάζει υποθέσεις πολιτών. 
Τα θύματα μεταξύ του άμαχου πληθυσμού από την κατοχική συμμορία είναι χιλιάδες. Οι εγκληματίες κυκλοφορούν ελεύθεροι και ατιμώρητοι. Ο Λαός απαιτεί να ρεύσει το αίμα των ενόχων.
Σε αυτή την δύσκολη ώρα για το Έθνος δεν αρνούμαστε στον Λαό το ιερό του δικαίωμα να υπερασπιστεί δια των όπλων την τιμή και την υπόληψή του.
Καταδικάζουμε την απαξίωση της Επαναστατικής Δικαιοσύνης από οπουδήποτε και αν προέρχεται.


Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου