21/12/10

Βασικές αρχές ψυχοθρησκευτικού πολέμου

1. Εισαγωγή
 Η ανθρωπότης εδώ και δύο χιλιάδες χρόνια αντιμετωπίζει έναν ιδεολογικό εχθρό, τον οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να τσακίσει. Πρόκειται για διεθνείς αιρέσεις που ενώ αποτελούν πολιτικο-στρατιωτικά κινήματα, έχουν ενδυθεί τον μανδύα της μονοθεϊστικής θρησκείας. Η αιτίες της πρόσκαιρης επικράτησής των είναι πολλές, αλλά η πιό βασική αιτία είναι ότι οι υγιώς σκεπτόμενοι άνθρωποι δεν κάθησαν ποτέ να τις μελετήσουν σε ωργανωμένη βάση και να βρουν τρόπους για να τις αφανίσουν. Η κατανόηση των βασικών αρχών που διέπουν αυτές τις εγκληματικές αιρέσεις είναι το πρώτο βήμα για την εξολόθρευσή τους.

 2. Βασικές αρχές του εχθρού
 Ο εχθρός ταυτίζει τα ιδεολογικά του σύνορα με «εθνικά» σύνορα. Δηλαδή όπου επικρατεί προσπαθεί να δημιουργήσει έθνος μέσα σε άλλα έθνη. Αυτή ήταν η πιο σημαντική δήλωση που έκανε ο Μπίν Λάντεν μετά τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου. Δήλωσε ότι «το Ισλάμ είναι ΕΘΝΟΣ». Δυστυχώς ωρισμένοι ανόητοι αξιωματούχοι και δημοσιογράφοι επικεντρώθηκαν στο αν ...πάσχει από νεφρική ανεπάρκεια!! Αν κατανοηθεί αυτή η τεραστίας σημασίας δήλωση, τότε θα αναθεωρηθούν όλες οι τακτικές αντιμετωπίσεως των εγκληματικών αιρέσεων που αιματοκυλούν την ανθρωπότητα εδώ και δύο χιλιάδες χρόνια. Την ίδια φράση είχε χρησιμοποιήσει ο Πέτρος στην Α’ Επιστολή του Κεφ. 2:9, απευθυνόμενος στους προσηλύτους χριστιανούς: «Εσείς είστε εκλεκτό γένος... άγιο έθνος, λαός τον οποίο ο Θεός απέκτησε». Απεκάλεσε τους χριστιανούς έθνος! Γι’ αυτές τις εγκληματικές αιρέσεις όποιος εντάσσεται στο δόγμα τους δεν αλλάζει απλώς ιδεολογία, αλλά πολιτογραφείται σε άλλο έθνος!
Ο εχθρός έχει μεταναστευτική ικανότητα. Δηλαδή δεν συνδέεται με κάποια συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή ή φυλή ή έθνος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα αν καταρρεύσει σε μία γεωγραφική ζώνη να μπορεί μετακινούμενος να επικρατήσει σε άλλο σημείο του πλανήτου. Για να οπτικοποιήσουμε το πρόβλημα ας φανταστούμε ένα χαλί ακαθορίστου σχήματος να υπερίπταται πάνω από τα έθνη και με διαρκώς αυξομειώμενο μέγεθος. Όπου προσγειώνεται αυτό το χαλί, εκεί δημιουργεί έθνος.
Ο εχθρός απευθύνεται κατ’ εξοχήν στην μάζα και στους πτωχούς. Όσο πιο πτωχός και αμόρφωτος είναι ο λαός τόσο καλύτερα. Χρησιμοποιεί το μίσος και την άγνοια του κόσμου ως κινητήριες δυνάμεις για την αναρρίχησή του στην εξουσία. Κάνει εξάσκηση στο ψέμμα. Έχει ως  βασική τακτική να κάνει το μαύρο-άσπρο. Δεν αντιμετωπίζεται με λογικά επιχειρήματα.
Ο εχθρός οργανώνεται σε στρατιωτικά-θρησκευτικά τάγματα με τέλεια πειθαρχία. Αυτό πολλαπλασιάζει σημαντικά την δύναμή του διότι οι πολυθεϊστικές θρησκείες δεν αντιλαμβάνονται τον κίνδυνο. Νομίζουν ότι μόνον αν ο εχθρός τούς επιτεθεί με καθαρά στρατιωτικά μέσα πρέπει να του αντεπιτεθούν. Ανοήτως του παραχωρούν ελευθερία για να κάνει την προπαγάνδα του.
Ο εχθρός χρησιμοποιεί επαγγελματίες τρομοκράτες που εκπαιδεύονται σε στρατόπεδα. Δηλώνει ανοικτά, χωρίς να το κρύβει, ότι διεξάγει πόλεμο για να κατακτήσει τον κόσμο. Έχει στρατιωτικούς κανόνες που τα βαπτίζει δόγματα, ώστε να μην επιτρέπει την παραμικρή παρέκκλιση από τον στόχο. 
Ο εχθρός απαλλοτριώνει όλους τους θρησκευτικούς όρους και τους θεωρεί αποκλειστικό του μονοπώλιο. Για παράδειγμα μιλά για έναν Θεό, υπονοώντας ότι δεν υπάρχει άλλος Θεός.
Ο εχθρός προκειμένου να δημιουργήσει συμμάχους και αντιπάλους, χωρίς ενδιάμεσες αποχρώσεις, χρησιμοποιεί την πόλωση: Άσπρο-μαύρο, καλό-κακό, πιστοί-άπιστοι.
Η ιμπεριαλιστική ιδεολογία του εχθρού έχει ως στόχο την επικράτηση του σε όλη την ανθρωπότητα. Καμουφλάρει τον ιμπεριαλισμό του με φράσεις τύπου «ο Θεός έφτιαξε τον κόσμο και τα πάντα στην γη τού ανήκουν».
Ο εχθρός χρησιμοποιεί την ανελέητη βία ως βασική μέθοδο προσηλυτισμού και επικρατήσεως. Δεν έχει καμμία αναστολή στο πόσους ανθρώπους θα θανατώσει. Αρκεί να πετύχει τον σκοπό του.
Ο εχθρός προσπαθεί να ξεριζώσει τον άνθρωπο από τα πατροπαράδοτα ήθη και έθιμά του. Εορτές, τραγούδια, χοροί, έργα τέχνης, μουσική κτλ, χαρακτηρίζονται ως «ειδωλολατρεία» και ζητείται η καταστροφή τους. Οι φονιάδες των πολιτισμών, με το πρόσχημα της «ειδωλολατρείας», καταστρέφουν τα μέσα διαδόσεως της ιδεολογίας του αντιπάλου και τον πολιτισμό του έθνους.
Ο εχθρός χρησιμοποιεί την δημεγερσία και ποτέ την λογική. Κτυπά στο συναισθηματικό μέρος του ατόμου και όχι στο λογικό. Καταδιώκει την λογική.
Ο εχθρός διαθέτει πολιτικούς, στρατιωτικούς και οικονομικούς βραχίονες. Κάνει προσηλυτισμό σε καθημερινή και επαγγελματική βάση. Επί μονίμου βάσεως διαστρεβλώνει έννοιες και αξίες. Τον έρωτα, τον αποκαλεί πορνεία. Την γνώση, την βαπτίζει όργανο του σατανά.
Ο εχθρός επενδύει τα ζωώδη και εκδικητικά ένστικτα της μάζας με άκακες θρησκευτικές φράσεις για να τα φέρει στην επιφάνεια. Εκπαιδεύει την μάζα να κάνει προσηλυτισμό, να βρίσκει ψέμματα για να δικαιολογηθεί, να ελίσσεται όταν και όπως πρέπει. Να είναι απατηλή και ψεύτρα, να είναι αμείλικτη, να μισεί τον αντίπαλο. Ο πνευματικός ιός με τον οποίο εμβολιάζει τον λαό είναι ταχύτατα διαδόσιμος. Είναι ανθεκτικός, ώστε να μην επιτρέπει σε άλλες ιδέες να εισέλθουν στο μυαλό του λαού.
Ο «θεός» του εχθρού είναι μία έννοια η οποία εισερχομένη στις μάζες τις αναστατώνει, τις αφηνιάζει. Έχοντας την βοήθεια της πείνας, της αρνητικότητος, της αδικίας, της λαθρομεταναστεύσεως, της μαζικότητος, του φανατισμού και του μίσους, όλα αυτά μαζί σ’ ένα εκρηκτικό μίγμα μπορούν να γκρεμίσουν ολόκληρα έθνη.
Ο εχθρός αποθαρρύνει την ανεξάρτητη σκέψη και την θρησκευτική κριτική με το σόφισμα ότι δήθεν υπάρχει εγγενής κακή φύση στους μορφωμένους και πλάνη στην ανθρώπινη γνώση. Δηλώνει με θράσος ότι κατέχει την μόνη και απόλυτη αλήθεια.
Ο εχθρός μετατρέπει τους πιστούς σε ανθρώπινες βόμβες, σε άφοβους εγκληματίες. Το άτομο-πιστός τυφλώνεται με μία συλλογική, εικονική δύναμη που του προσφέρεται. Νοιώθει μεθυσμένος από την δύναμη μέσα σ’ έναν όχλο.
Ο εχθρός στρατολογεί εγκληματίες και δολοφόνους και τους δίνει έναν ηθικό μανδύα για να τους απενοχοποιήσει και να τους εντάξει στο κίνημα. Ο εχθρός προπαγανδίζει την άφεση αμαρτιών και εγκλημάτων, εννοείται των δικών του αμαρτιών και των δικών του εγκλημάτων. Οτιδήποτε βρίσκεται έξω από την αίρεση ζεί μέσα στην αμαρτία, το σκότος και την πλάνη. Ο μεγαλύτερος εγκληματίας, αν μετανοήσει, αν πιστέψει στα δόγματά αυτών των αιρέσεων, σώζεται. Ο «θεός» τους  τον συγχωρεί.
Ο εχθρός διδάσκει την ισότητα όλων των ανθρώπων μπροστά στον «θεό» του. Στην πραγματικότητα αναμασά τα χιλιοειπωμένα ουτοπικά συνθήματα περί ισότητος τα οποία εμφανίζονται κατά καιρούς σε πολιτικά κινήματα. Απλώς τα επενδύει με θρησκευτικές φράσεις.
Ο εχθρός δημιουργεί παρακρούσεις στα άτομα με ή χωρίς την χρήση ψυχοφαρμάκων: με παρατεταμένη νηστεία, αποχή από τον ύπνο, αποχή από το σέξ (το οποίο εσκεμμένα αποκαλεί αμαρτία). Η παρατεταμένη αποχή από τον ύπνο, το σεξ και την τροφή,  προκαλεί νευρώσεις στον πληθυσμό.
 3. Επίλογος
 Κάθε κράτος έχει πολλά σύνορα: εδαφικά, πολιτιστικά, οικονομικά, βιολογικά. Οιαδήποτε εισβολή σε κάποιον τομέα θα πρέπει να θέτει το έθνος σε συναγερμό.
Πρέπει να προστατεύσουμε την κοινή Ευρωπαϊκή Ψυχή, τον κοινό Ευρωπαϊκό Πολυθεϊστικό Πολιτισμό, τα οικονομικά μας σύνορα από την εισβολή ξένων προϊόντων, καθώς και τα βιολογικά μας σύνορα από προσμίξεις με ξένα στοιχεία.
Η Ευρώπη αυτή την στιγμή δεν κινδυνεύει στρατιωτικώς από το ισλάμ, αλλά από την πολιτιστική και ιδεολογική εισβολή του ισλάμ. Υπάρχει ιδεολογική προετοιμασία από τον χριστιανισμό για να επιβληθεί το ισλάμ. Οποιαδήποτε καθυστέρηση από την πλευρά μας στο ξήλωμα του χριστιανισμού από την Ευρώπη, ώστε να αναχαιτίσουμε το ισλάμ, είναι θανατηφόρα.
Ακόμα και αν σταματούσαν οι μουτζαχεντίν τις τρομοκρατικές ενέργειες θα μπορούσε το ισλάμ να επικρατήσει ειρηνικά μέσω της δημογραφικής αποικιοκρατικής πολιτικής που εφαρμόζει.
Αν δεν επικρατήσουν οι Εθνικές Πολυθεϊστικές Θρησκείες, ώστε να αλλάξει άρδην η κατάσταση στην Ευρώπη, το χρονοδιάγραμμα της κατάρρευσης της Ευρώπης είναι το εξής: Πρώτα ηθική διαφθορά, μετά ιδεολογική/πολιτιστική φθορά, μετά βιολογική φθορά, μετά οικονομική φθορά, μετά στρατιωτική εισβολή από λαούς εκτός Ευρώπης.
Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συμπεριφέρονται ως στρουθοκάμηλοι. Ασχολούνται αποκλειστικά με τον μικρής σημασίας στρατιωτικό κίνδυνο από το ισλάμ και δεν ασχολούνται με την ηθική, ιδεολογική, θρησκευτική, βιολογική, οικονομική εισβολή ιδεών, προϊόντων και πληθυσμών που δεν έχουν καμμία σχέση με την Ευρώπη. Μία τέτοια πορεία οδηγεί σίγουρα σε στρατιωτική εισβολή και κατάρρευση.
Εμείς οι Έλληνες δεν κατανοήσαμε την σιωπηρή κήρυξη πολέμου που έγινε απ’ αυτές τις μισανθρωπικές αιρέσεις. Διότι έχουμε συνηθίσει να αναγνωρίζουμε τον εχθρό όταν μας πολεμά με στρατιωτικά μέσα. Όπως έγινε με τους Τούρκους, Πέρσες, Γερμανούς κτλ. Ενώ αν εμφανιστεί μία τέτοια αίρεση (ισλάμ, χριστιανισμός), που δεν επιτίθεται στους Έλληνες για τα εδάφη τους αλλά για την ψυχή τους, τότε εμφανίζονται μερικοί ανόητοι ανάμεσά μας και μιλούν για ανοχή όλων των θρησκειών και πολυφωνία. Δεν κατανοούν ότι επίθεση κατά της Εθνικής Θρησκείας είναι επίθεση κατά του Έθνους και όλου του Ελληνικού πληθυσμού. Θεωρούν την επίθεση ως ένα δίλημμα που πρέπει να λύσουμε: να είμαστε ανεκτικοί ή όχι στην τάδε θρησκεία; Ενώ το δίλημμα είναι: θα υποταχθούμε στον εχθρό ή όχι;
Ηττηθήκαμε προσωρινά από την αίρεση των ναζωραίων, διότι δεν μελετήσαμε προσεκτικά τις μεθόδους και τις βασικές αρχές της. Τώρα έχουμε ως Έλληνες το Ιερό Καθήκον να τεθούμε επικεφαλής όλων των ευρωπαϊκών λαών και να τους διδάξουμε πως θα αφανίσουμε τις εγκληματικές μισανθρωπικές αιρέσεις της ερήμου.
Για να διαλύσουμε την ενότητα των χωρών που είναι υποδουλωμένες στον μονοθεϊσμό πρέπει να υποθάλψουμε τις εθνικές διαφορές και τις ταξικές συγκρούσεις ώστε να καταστήσουμε τους θρησκευτικούς δεσμούς μεταξύ τους λιγώτερο ισχυρούς. Για να αμυνθούμε κατά του ισλάμ και του χριστιανισμού πρέπει να δημιουργήσουμε αιρέσεις. Να σπείρουμε στους λαούς τους την αθεΐα. Να δημιουργήσουμε το δικό μας ισλάμ. Να δημιουργήσουμε μαλθακούς και ειρηνικούς «θεούς» όπου θα πιστέψουν αυτοί οι λαοί. Αν δεν υπήρχε ο κομμουνισμός θα έπρεπε να τον εφεύρουμε, για να κτυπήσουμε αυτές τις αιρέσεις.

Καρνεάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου